Online autoveilingen voor leasemaatschappijen

Wilt u als leasemaatschappij tien groothandelaren die op uw auto’s bieden? Of kiest u voor FleetSelect en biedt u uw auto aan aan ruim 5.800 dealers, merkspecialisten, universele autobedrijven en handelaren? FleetSelect Online Autoveilingen biedt online autoveilingen voor leasemaatschappijen. Bied uw voertuigen aan op één van de vijftien online autoveilingen van FleetSelect. FleetSelect beschikt over een uitgebreid netwerk van professionele B2B kopers.

Mogelijkheden voor leasemaatschappijen

  • Autoveilingen voor leasemaatschappijen in eigen bedrijfsidentiteit
  • De mogelijkheid om uw auto’s in de open of gesloten veilingen aan te bieden
  • Leasemaatschappijen kunnen een fysieke autoveiling organiseren op uw eigen of op onze locatie

Auto verkopen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van autoveilingen voor leasemaatschappijen bij FleetSelect? Neem contact met ons op of meld u direct gratis aan!

autoveilingen voor leasemaatschappijen

Uw remarketingpartner

FleetSelect ontwikkelt vanaf haar start in 2000 oplossingsgerichte software voor het remarketingproces van leasemaatschappijen. Vanuit onze jarenlange ervaring in het remarketing proces is Fleetselect Online Autoveilingen zich er bewust van dat software alleen niet de oplossing is voor leasemaatschappijen. Daarom krijgt u als leasemaatschappij bij FleetSelect informatie van onze ervaren veilingmeesters over restwaarden en ontwikkelingen in de markt die deze restwaarden beïnvloeden.